Рулетики з копченою рибою

5-6 готових несолодких млинців , діаметром 15-20см

150 гр вершкового сиру
50 гр філе копченої риби (форель, лосось, сьомга, масляна, скумбрія і тд.)
1 ст.л. нарізаної зеленої цибулі (1-2 пера)

1. Рибу дуже дрібно порізати. Змішати ретельно з сиром та зеленню.
2. Змастити млинці сирною масою і згорнути рулетом.
3. Нарізати кожен рулет на 3-4 частини і подавати

Смачного!

Рулетики з копченою рибою: 3 комментария

  1. Спробуйте для приготування цієї закуски використати лаваш — теж смачно, а головне не потрібно випікати млинці.

  2. to Ліна

    таки так, з лавашем менше мороки 🙂

Обсуждение закрыто.