Салат-десерт Вітамінки

 

на 2 порції:
1 велике соковите яблуко
1 ч.л. лимонного соку
1 середня морквина
1-2 ст.л. родзинок (або будь-яких сухофруктів за бажанням)
1-2 ст.л. посічених ядер грецьких горіхів (арахісу, мигдалю, ліщини)
2 ст.л. гарячого апельсинового соку

заправка:
2 ст.л. сметани або йогурту або вершків
1 ст.л. меду або цукру або згущеного молока

1. Замочити родзинки або подрібнені сухофрукти в апельсиновому соці.
2. Моркву почистити від шкірки, яблуко — від насіння.
3. Натерти на терці з великими отворами яблуко і збризнути його лимонним соком.
4. Натерти на терці моркву. Змішати з яблуком, родзинками і горіхами
5. Змішати інгридієнти для заправки. Викласти салат на тарілки і полити соусом.

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*