Желейне Печиво

Смачне і нескладне домашнє печиво з приємною кислинкою

Желейне Печиво

Колір та смак печива будуть залежати від того, яке желе використовується

 

200 гр масла або маргарину
1/2 скл. цукру
2 1/2 скл. борошна
1/2 ч.л. солі
2 ч.л. розпушувача
1 ч.л. ваніліна
2 яйця
1 уп. желе (85гр), краще ягідне

Духовка: 180С, деко вистелити пергаментом для випічки

1. Масло або маргарин кімнатної температури збити з цукром в пухку масу. Додати яйця, желе і знову збити.
2. Змішати всі інші компоненти, додати у масляну масу і вимісити м’яке тісто. Відправити в холодильник на півгодини.
3. Розділити тісто на кульки діаметром 2см. Розкласти кульки на деко для випічки залишаючи між ними відстань 4-5см.
4. Виделку «змочувати» в борошно і злегка притискати нею кожну кульку, формуючи печиво (на печиві залишаються смужки — сліди від зубців)
5. Випікати 12-15хв. охолодити

Смачного

Джерело: jazzedcook.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*