Салат із печеного буряка

2 середніх буряка
2 ст.л. оливкової олії
1-2 зубці часнику
сіль, перець
листя шпинату
30 гр голубого сиру
4-5 ст.л. сметани або густого натурального йогурту
6-7 ядер грецького горіху

1. Буряк почистити, нарізати кружечками 3-4мм завтовшки (користуюся теркою Бернера). Духовку розігріти до 170С. Деко для випічки змастити оливковою олією. Викласти на деко порізаний буряк. Полити олією, посипати сіллю і подрібненим часником. Запікати 30хв до мякості.
2. Розім’яти сир виделкою і змішати з йогуртом або сметаною, додати мелений ерець за смаком.
3. Розкласти бурякові кружальця на тарілку, на кожне кружальце покласти ложечку сирного крему, посипати посіченими горіхами і листочками шпинату

Смачного!

М.К.: а ще мені дуже смакують самі кружальця бурякові, запечені до легкої сухості — такі собі чіпси.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*