Ягідно-йогуртове морозиво

2 скл. вишень без кісточок (малини, чорниці і т.д.)
1 скл. домашнього йогурта
6 ст.л. цукрової пудри
1/2 скл. вершків 30%

а також
морозильна камера
глибока металева форма для випічки
дерев’яна лопаточка
вінчик для взбивання

1. Поставити форму в морозилку для охолодження
2. Закинути всі інгридієнти в блендер і ретельно взбити до однорідності.
3. Вилити молочно-фруктову масу в форму і поставити в морозильну камеру. Дістати форму через півгодини, пересипати всю масу в блендер і взбити. Вилити в форму і повернути в морозильну камеру ще на півгодини.
4. Повторити процес заморозити-взбити ще 3-4 рази.
5. Після останньої заморозки перекласти готове морозиво в контейнер з кришкою і зберігати в морозильній камері.

 

Ягідно-йогуртове морозиво: 2 комментария

  1. дякую, бiжу робити. Якраз у спеку хочеться чогось смачненького, холодногоi не надто холодного!!!! ДЯКУЮ!!!!!!!

  2. olenka, 95.133.217.68

    на здоров’я 🙂 для нас влітку цей десерт — саме те, що треба 🙂

Обсуждение закрыто.