Бульйон з галушками

1,5 літр міцного курячого бульону
2 яйця
4 ст.л. манки
2 ст.л. тертого пармезану або гранд падана (шматочок розміром з четвертину сірникової коробочки)
дрібка мускатного горіху
сіль, перець за смаком

1. В мисочці збити яйця виделкою. Додати пармезан, манку і вимішати. Сіль і спеції за смаком. Залишити масу для набухання на 5-7 хвилин.
2. Довести бульон до кипіння. Набирати яєчно-сирну масу чайною ложечкою (1/4 ложечки) і опускати галушки в бульон.
3. Довести бульон з галушками до кипіння і варити ще 2-3 хвилини.

Смачного!

Замість пармезану можна використати будь-який твердий сир, буде дещо відрізнятися, але теж смачно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*