Паста по-середземноморському

120-150гр пасти з твердих сортів пшениці (в оригіналі спагетті)
1 баклажан
2 томата
1 зубок чеснока
базилик
тертий пармезан (приблизно 1/2 ст.л.)
оливкова олія
сіль

1. Баклажани нарізати тоненькими кільцями (використовую шинковку Бернера), засипаю сіллю і залишити на 10-15хв. Промити холодною водою і максимально віджати.
2. Баклажани обсмажити в оливковій олії і викласти на паперову сервету, щоб забрати залишки.
3. Томати порізати невеличкими шматочками. Часник нашинкувати тоненькими пластинками. Розігріти в сковороді олію, злегка обсмажити часник, додати томати і подрібнений базилік. Посолити за смаком.
4. Відварити пасту до готовності, злити воду. Додати на сковороду пасту, баклажани і перемішати.
5. Подавати, посипавши тертим сиром.

Смачного!

За мотивами рецепту SPAGHETTI ALLA NORMA з carina-forum.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*