Салат з морквою і тунцем

на 1-2 порції:
2 середні сирі морквини
1/2 — 1 баночка тунця для салатів у власному соці
1-2 ст.л. оливкової олії (кукурудзяна, виноградна)
кілька листочків базиліка
1/2 ст.л. лимонного соку
сіль за смаком

1. Моркву почистити і натерти. Листочки базиліка подрібнити (краще руками, а не ножем). Зцідити рідину з консерви.
2. Змішати моркву, консерву, базилік.
3. Заправити олією і лимонним соком. Присолити за смаком

М.К.: в оригіналі використовують тунець, консервований в олії, але я терпіти не можу оту олію, тому купуємо тільки у власному соці.

Джерело: carina-forum.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*