Ікра з перців та баклажанів

2 запечених великих червоних перця, без насіння та шкірки
1 середній баклажан
2 ст.л. оливкової олії
1 зубчик часника
дрібка перцю чилі
1 ч.л. винного оцту
сіль за смаком

1. Баклажани помити, зрізати хвостики і розрізати вздовж навпіл.
2. Змастити зріз баклажана 1/2 ст.л. олії, злегка посолити.
3. Запекти в духовці (170-180С) до мягкості баклажанів (10-15хв).
4. Часник пропустити через прес.
5. Змішати всі компоненти в блендері до стану кашки. Посолити за смаком.

Найкраще смакує з тостами та овечим сиром (ага, бринза)

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*