Сирні коржики з куркою

Тісто:

по 150гр:
борошна
холодного масла
домашнього сиру (творога), 0% або 5%
+ сіль за смаком

Начинка:

250гр курячого філе
2 цибулини
1-2 зубці часнику
1 ст.л. олії
200гр сметани
200гр твердого тертого сиру
1/2 ч.л. меленої паприки
1/4 ч.л. меленого перцю чилі
(або будь-які спеції за смаком)
сіль

Духовка: 200-220С.

1. Масло порізати на невеличкі шматочки і розтерти з борошном та сіллю. Додати сир і замісити м’яке тісто. Поставити його в холодильник.
2. Змолоти фарш з курячого філе та однієї цибулини. Другу цибулину та часник дрібно порізати.
3. Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю та часник до прозорості. Додати фарш і готувати 5-7 хвилин, зняти з вогню і трохи охолодити.
4. Змішати фарш з половиною сметани, додати сіль та спеції за смаком.
5. Розкатати тісто в пласт товщиною в 5мм. Вирізати кружальця (7-8см в діаметрі).
6. Деко для випічки застелити пергаментом. Викласти на пергамент коржики. В серединку кожного коржика покласти чайну ложечку начинки, змастити начинку сметаною і посипати тертим сиром. Випікати 20-25хв.
7. Готові коржики злегка охолодити і подавати.

Смачного!

Дрежело: з книги «Ужин для гурмана»

Сирні коржики з куркою: 3 комментария

  1. Так страва теж може допомогти і в спілкуванні з дівчатами,адже чоловік який готує справжня знахідка!

    plitnash.blox.ua/html

Обсуждение закрыто.