Торт Баунті

250гр мякого масла
2/3 скл. цукру
4 яйця
200гр борошна
3 ст.л. какао
1 1/2 ч.л. розпушувача
4 ст.л. молока
1-2 ч.л. ванільного цукру

500мл молока
6 ст.л. манної крупи
200гр масла
2/3 скл. цукру
200гр кокосової стружки

100-150гр вареного згущеного молока
50гр масла

50гр темного шоколаду

Духовка: 180С. Форма: д=24см, масло та борошно (або какао) для притрушування.

1. Масло збити міксером з цукром до білої пухкої маси. По одному додавати яйця, ретельно збиваючи після кожного. Вмішати молоко.
2. Змішати борошно, розпушувач і какао. Вмішати суху суміш в яєчну масу.
3. Форму змастити маслом і присипати борошном/какао. Викласти тісто в форму і випікати в розігрітій духовці 25-30хв (тест зубочисткою)
4. Охолодити корж на решітці. Розрізати на дві частини.
5. В роз’ємну форму покласти один корж, влити крем, прикрити другим коржем. Охолодити кілька годин (краще залишити на ніч).
6. Змішати варене згущене молоко з маслом. Вийняти торт з форми. Змастити верх торта згущеним молоком, прикрасити розтопленим шоколадом.

Крем:
В каструльці розігріти молоко, додати масло і зачекати доки воно розтане. Всипати крупу і помішуючи зварити кашу (довести до кипіння і варити 2-3хв). Вмішати в кашу кокосову стружку, трохи охолодити.

Джерело: jazzedcook.com

Торт Баунті: 4 комментария

  1. Прошу не ображатися торт неначе не Ваш.У вас завжди дуже чудові рецепти а цей несмачний.Шкода продуктів.

  2. to Людмила

    Та чого ж ображатися 🙂 В кожного свій смак

    Нам з чоловіком цей торт дуже подобається, а от моя мама стійко не терпить кокос і все що з ним пов’язано, тому теж вважає тортик несмачним.

  3. найкращий торт світу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. to Гість: , 95.215.156.192

    класно, що Вам так тортик сподобався 🙂

Обсуждение закрыто.