Крем-суп з гарбузом та смаженою цибулею

на 2-3 порції:
1/2л води або бульйону (окріп)
300 гр м’якоті гарбуза
невеличка цибулина
200 гр плавленого сиру «Янтар»
3 ст.л. вершків
дрібка тертого мускатного горіху
дрібка шафрана
1 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. масла
сіль та білий перець (мелений) за смаком

3-4 ст.л. рису
окріп

1-2 курячі яйця (6 перепелиних)

1. В маленькій каструльці рис залити окропом, прикрити кришкою і поставити на маленькому вогні варити 10-15хв (до готовності), можна капнути в рис кілька крапель оливкової олії та лимонного соку.
2. Відварити вкруту яйця і почистити.
3. Цибулю дрібно порізати. В суповій каструлі розігріти олію, додати масло. коли масло розтане — додати цибулю. Готувати кілька хвилин, до легкого золотисто-коричневого кольору.
4. Окремо нагріти воду чи бульйон до кипіння. Гарбуз порізати невеличкими кубиками.
5. До цибулі додати гарбуз, залити рідиною. Приправити спеціями. Варити 10-15хв під кришкою (до готовності гарбуза).
6. Блендером (на ніжці) збити суп у пюре (прямо в каструлі). Додати вершки і плавлений сир. Ретельно розмішати суп, щоб сир розчинився. Довести до кипіння на маленькому вогні.
7. В тарілки розкласти рис, додати суп і подрібнені варені яйця.

Смачного

Крем-суп з гарбузом та смаженою цибулею: 1 комментарий

Обсуждение закрыто.