Сирні палички

Таким сироманам, як я, показувати ці палички заборонено — не могла від них відійти, поки остання не зникла зі столу 🙂

Сирні палички

Готувала цю сирну смакоту до страчателли, але впевнена, що вони чудово акомпануватимуть з бокалом вина

на 10-12 паличок:
0,5 скл. пшеничного борошна в/с
0,5 скл. цільнозернового пшеничного борошна (або пшеничного борошна 2/с)
1/2 ч.л. розпушувача
175 гр тертого сиру (був якийсь «Мисливський» з травами)
1 ст.л. тертого пармезану (опціонально)
50 гр м’якого вершкового масла
2-3 ст.л. молока
сіль за смаком

(склянка — мірна, на 250мл)

Духовка: 220С, деко для випічки вистелене пергаментом

1. В мисці змішати тертий сир і борошно, розпушувач, сіль, додати м’яке масло і розтерти все в однорідну суміш.
2. Вливаючи потроху молоко замісити м’яке тісто, нелипке і еластичне.
3. Робочу поверхню злегка присипати борошном, тісто розкататти в прямокутник, товщиною 5-7мм. Розрізати тісто на смужечки. Перекласти їх на деко і випікати 12-15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

М.К.: твердий сир можна використовувати будь-який, головне щоб він добре плавився, також гарно буде додати до тіста ложечку улюблених сушених травичок

Сирні палички: 2 комментария

  1. Позичила у вас цей рецепт для жіночого журналу veslo.org/ Зараз він є головним рецептом на сьогодні. Але згодом залишиться тут veslo.org/rv/2/12/1584.html. Активні ссилки присутні, авторство вказане. Якщо заперечуєте — приберу негайно. Дуже дякую.

  2. to zaj_ua, 119-51-92-178.pool.ukrtel.net ,

    ніскільки не заперечую 🙂

Обсуждение закрыто.