Вівсяна каша з карамельними бананами

Вівсяна каша — доволі часто з’являється на нашому столі, особливо на сніданок. Воно і смачно, і корисно, і готувати швидко 🙂 Однин нюанс — Сашко її не любить… смачною не вважає, а корисність для нього наразі не аргумент. Тому доводиться вигадувати щось таке, що би зацікавило малечу. А от на таку вівсянку з бананами спокусився навіть наш татусь

Вівсяна каша з карамельними бананами

Рецепт досить приблизний, це скоріш схема приготування 🙂
Вівсяні пластівці швидкого приготування (Нордік)
Окріп
Молоко, холодне

Банан
Трішки масла
Цукор

Мелена кориця з цукром

1. Залити в каструльці вівсяні пластівці окропом, проварити на маленькому вогні 2-3 хв (готую в пропорції на 1 скл. пластівців — 2 скл. окропу). Закрити кришкою і відставити.
2. Банан порізати кружальцями, товщиною 3-4 мм.
3. Розігріти на плиті сковороду, змастити її вершковим маслом, посипати цукром (можна й ванільним, 1 ст.л.) Розкласти на цукор бананові кружальця, готувати 3-4хв, до легкої карамелізації бананів.
4. В глибокі тарілки розкласти вівсяну кашу, залити трошки холодним молоком. Зверху розкласти бабанові кружальця і посипати меленою корицею.
Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*